Novosti
print

Novosti

VIC – NAJZABAVNIJI GRIC!

(25.10.2013.) VIC – NAJZABAVNIJI GRIC!

VIC brand u 2013. godini doživljava relaunch kroz rebranding, redizajn i brojne novitete u portfoliju.

Rebranding objedinjuje moderniji dizajn, nove proizvode unutar branda te novi promidžbeni koncept. Rezultat redizajna je nova, vrlo inovativna i originalna ambalaža kojom dominira veliki VIC logo i proizvodi koji su na originalan način prikazani na ambalaži.

Inovirani postojeći proizvodi i noviteti

VIC flips s kikiriki već postoji u portfoliju branda, a sada je u dvije veličine pakiranja – 40 i 80g, sa poboljšanom recepturom te znatno boljim užidbenim dojmom. Tijekom jeseni na tržište će izaći inovirani krekeri, slani i sa sezamom, prhkiji i hrskaviji, u potrošačima poznatoj kutiji od 180g s novim dizajnom, te štapići u redizajniranoj ambalaži.

Novi proizvodi koji su izašli na tržište unutar segmenta flipsa su:
VIC flips Barbecue 60g i VIC flips Vrhnje luk 60g - flipsevi u obliku kolutića, pikantno začinjeni, vrlo su ukusan i hrskav snack zanimljiv osobito teenagerima i mlađoj generaciji.
VIC MALI flips Mega 40g, VIC MALI flips Ketchup 40g i VIC MALI Grill 40g. VIC MALI je ime iz kojeg je jasno da se radi o flipsevima prvenstveno namijenjenih djeci, to su super veliki flips (mega), te flipsevi u obliku životinja (ketchup – medvjedići, grill – slonići) sa okusima koja su odabrala djeca.

S posebnim zadovoljstvom predstavljamo novitete u segmentu VIC krekera:
VIC krumpirovi krekeri 50g su krekeri specifičnog i vrlo privlačnog okusa krumpira.
VIC 3D krekeri 100g su krekeri koji još ne postoje na tržištu, oni su totalna inovacija!!! Hrskavi krekeri inovativnog 3D oblika u formi morskog svijeta, posebni i originalni!
I uskoro - VIC integralni kreker 180 g – proizvod namijenjen svima koji konzumiraju zdravije proizvode, a vole grickati.

Nadamo se da će vam se svidjeti sve novosti koje smo priredili za vas u slanom segmentu i da ćete uživati grickajući VIC. Jer, naš VIC je Najzabavniji gric!natrag